Uniek ecologisch Belgisch systeem

Wij werken uitsluitend samen met het unieke, gepatenteerde borstelsysteem van Terrazza MC, een Belgisch bedrijf dat ecologie en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt.

Lief voor moeder natuur

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat onze nakomelingen nog lang kunnen genieten van een leefbare planeet. Onder het motto: “Elke verandering begint bij jezelf” dragen ook wij ons steentje bij aan een groenere samenleving.

Omdat uw buitenomgeving onze grootste zorg is proberen we deze met zoveel mogelijk respect te behandelen. Uw tuin, oprit, tuinpad, … maken deel uit van een ecosysteem dat verder in stand moet gehouden worden. Wanneer er teveel schadelijke stoffen gebruikt worden bij het reinigen van uw tuin of terras kan dit slechte gevolgen hebben voor de omliggende bodem.

We gebruiken alleen water

Het ingenieuze Terrazza systeem is op die manier ontwikkeld dat er bij het reinigingsproces enkel water nodig is om tot een doeltreffende reiniging te komen. Hiervoor gebruiken wij uiteraard geen kostbaar drinkwater maar regen-, boorput- of zelfs vijverwater. Verder worden er geen andere milieubelastende middelen gebruikt. Ook proberen wij het water- en energieverbruik zo laag mogelijk te houden tijdens de schoonmaak.

Tot slot zijn ook de borstels van de Terrazza reinigers opgebouwd uit milieuvriendelijke materialen die na gebruik kunnen gerecycleerd worden.

Voor elk oppervlak een aangepaste behandeling

Er bestaan verschillende machines en bijhorende borstels aangepast aan het te reinigen buitenoppervlak. Een houten terras vergt dan ook een heel andere aanpak dan een oprit uit beton.

Aarzel niet ons te contacteren voor een aangepaste offerte op maat van uw terrein. Bij ons krijgt u gegarandeerd de beste prijs voor een topkwaliteit van de geleverde diensten.

Nog twijfels? Ga niet over één nacht ijs en vraag een gratis demo aan! U zal versteld staan van het concept!

Overtuigd van onze missie? Vraag dan gerust uw gratis offerte aan!

Eco-label

De Eco-Reinigers werken met een uniek ecologische systeem erkent door Europa. Alle grote marktleiders binnen de sector maken gebruik van deze milieuvriendelijke technologie die uw fauna en flora ten volle respecteert en geen schade toebrengt.