Wat doen we?

1

Onderhoud klinkers

2

Natuursteen reinigen

3

Mos verwijderen

4

Houten terras reinigen

5

Groene aanslag verwijderen

Natuursteen reinigen

Natuursteen treft men aan in vele variëteiten. Voorbeelden van natuursteen die vaak gebruikt wordt als terrastegel in België zijn graniet, blauwe steen en leisteen.

Lees verder

Houten terras reinigen

Terrashout wordt blootgesteld aan allerlei gure weersomstandigheden zoals wind, vocht en extreme temperatuurverschillen. Om die redenen zijn enkel extreem duurzame houtsoorten (duurzaamheidsklasse I en II) geschikt om te gebruiken als buitenoppervlak. Vooral als het hout in contact komt met de grond kan het vatbaar zijn voor heel wat schimmels.

Lees verder

Mos verwijderen

Vanaf half maart begint onkruid welig te tieren in de tuin. Zowel oprit als terras blijven niet gespaard van mos en ander ongewenst groen.

Lees verder

Groene aanslag verwijderen

Groene aanslag is in werkelijkheid een verzameling algen dat zich vastzet op terrastegels, tuinmeubilair en andere buitenaccessoires. Ze bederven niet alleen het uitzicht, maar zorgen ook voor extreme gladheid!

Lees verder

Klinkers reinigen

Door het slechte Belgische weer krijgen klinkers (ook wel straatbakstenen genoemd) het zwaar te verduren doorheen het jaar. Een tweejaarlijkse reiniging is aanbevolen wanneer u uw klinkerstenen in perfecte staat wenst te houden

Lees verder

Reinigen van kunstgras

Het reinigen van kunstgras is geen gemakkelijk aangelegenheid aangezien het vuil zich vaak verplaatst op de mat en niet helemaal wordt weggewerkt. Het gras met de tuinslang afspoelen biedt geen garantie dat alle vuil wel degelijk weg is.

Lees verder